Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Zorros Los Profetas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra speelt de bal door. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - Los Profetas 0:1

4e minuut.
Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino probeert naar een medespeler te passen. Páramo is nu in balbezit. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - Los Profetas 0:2

8e minuut.
Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra met een sublieme pass. Páramo rent richting de bal. Bazán rent richting de bal. Bazán draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Páramo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bazán de bal. Valladares begaat een overtreding. Bazán raakt geblesseerd tijdens het duel. Páramo wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquino met de inworp. Bazán met een sublieme pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Raffo met een sublieme pass. Klungelig pakt Páramo de bal. Bazán is nu in balbezit. Bazán schiet op doel. Romero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - Los Profetas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Zorros 60%, Los Profetas 40%.
Club Zorros - Los Profetas 0:3

52e minuut.
Varela passt de bal zonder na te denken. Sierra speelt de bal door. Bazán heeft problemen om de bal te vangen. Sierra is nu in balbezit. Sierra geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - Los Profetas 0:4

58e minuut.
Bazán verovert de bal door een tackle van achteren. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo passt de bal zonder na te denken. Bazán kan de bal niet met de borst controleren. Bazán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela geeft de bal voor. Begazo heeft problemen om de bal te vangen. Bazán rent richting de bal. Bazán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Bazán de bal. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo onderschept slim de pass. Bazán is nu in balbezit. Bazán draait met de bal, schiet en ... Romero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Raffo met een sublieme pass. Inga is nu in balbezit. Inga probeert naar een medespeler te passen. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza onderschept slim de pass. Barraza probeert naar een medespeler te passen. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barraza is nu in balbezit. Barraza speelt de bal door. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino probeert naar een medespeler te passen. Briceño is nu in balbezit. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Zorros 59%, Los Profetas 41%.
Club Zorros - Los Profetas 0:4