Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Profetas Feos Chivas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Valdivieso is nu in balbezit. Bracamonte onderschept slim de pass. Bracamonte speelt de bal door. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Allemant geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enríquez met de inworp. Klungelig pakt Payet de bal. Payet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Bazán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo onderschept slim de pass. Met opzet legt Páramo zijn tegenspeler op de grond. Páramo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Barraza rent richting de bal. Páramo verovert de bal door een tackle van achteren. Páramo passt de bal zonder na te denken. Bazán is nu in balbezit. Bazán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Profetas - Feos Chivas 1:0

38e minuut.
Valverde rent richting de bal. Vasallo is nu in balbezit. Met opzet legt Varela zijn tegenspeler op de grond. Varela krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Varela speelt de bal door. Enríquez rent richting de bal. Met opzet legt Allemant zijn tegenspeler op de grond. Allemant krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Profetas 54%, Feos Chivas 46%.
Los Profetas - Feos Chivas 1:0

66e minuut.
Barraza rent richting de bal. Sierra onderschept slim de pass. Sierra met een sublieme pass. Páramo rent richting de bal. Páramo haalt uit met een fantastische trap. Talavera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Profetas - Feos Chivas 2:0

83e minuut.
Bracamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Allemant met de inworp. Pérez rent richting de bal. Pérez met een sublieme pass. Varela is nu in balbezit. Varela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Profetas 44%, Feos Chivas 56%.
Los Profetas - Feos Chivas 2:0