Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Zorros San Borja FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Pareja passt de bal met de wreef. Deza is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - San Borja FC 0:1

14e minuut.
Deza speelt de bal door. Barraza met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza geeft de bal voor. San Román krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel met een sublieme pass. San Román heeft problemen om de bal te vangen. San Román draait met de bal, schiet en ... Romero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - San Borja FC 0:2

42e minuut.
Inga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deza is nu in balbezit. Deza probeert naar een medespeler te passen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - San Borja FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Zorros 64%, San Borja FC 36%.
Club Zorros - San Borja FC 1:2

52e minuut.
Cano speelt de bal door. Ulloa rent richting de bal. Pareja onderschept slim de pass. Pareja speelt de bal door. Valladares met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - San Borja FC 1:3

73e minuut.
Bazán speelt de bal door. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Basombrío kopt de bal weg. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel rent richting de bal. Bazán onderschept slim de pass. Bazán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Apaza met een sublieme pass. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Deza is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Zorros - San Borja FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Zorros 46%, San Borja FC 54%.
Club Zorros - San Borja FC 1:4