Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Águilas Espectaculares Leones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pereira geeft de bal voor. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón rent richting de bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Durán met een harde bal richting middenveld. Alarcón kopt de bal weg. Redondo is nu in balbezit. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Águilas - Espectaculares Leones 1:0

11e minuut.
Vidalón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dorado de bal onder controle te krijgen. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Burga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Águilas 50%, Espectaculares Leones 50%.
Junior Águilas - Espectaculares Leones 1:0

47e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corcuera. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rojas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sándiga komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dorado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Redondo. Redondo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal met de wreef. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal zonder na te denken. Quiroz kan de bal niet met de borst controleren. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira speelt de bal door. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Águilas - Espectaculares Leones 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Águilas 31%, Espectaculares Leones 69%.
Junior Águilas - Espectaculares Leones 2:0