Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espectaculares Leones Real Varitas
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Dorado rent richting de bal. Viza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorado. Dorado krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Nuńez met een sublieme pass. Mariátegui heeft problemen om de bal te vangen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mariátegui de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dorado is nu in balbezit. Dorado met een sublieme pass. Prado is nu in balbezit. Fontela verovert de bal door een tackle van achteren. Fontela geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira speelt de bal door. Mora is nu in balbezit. Yaranga onderschept slim de pass. Yaranga draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Nuńez rent richting de bal. Nuńez probeert naar een medespeler te passen. Corcuera is nu in balbezit. Yaranga verovert de bal door een tackle van achteren. Yaranga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Espectaculares Leones - Real Varitas 0:1

28e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Fontela maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fontela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fontela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Corcuera verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaranga. Yaranga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Leones 63%, Real Varitas 37%.
Espectaculares Leones - Real Varitas 0:1

50e minuut.
Andaluz verovert de bal door een tackle van achteren. Andaluz speelt de bal door. Páramo met een sublieme pass. Klungelig pakt Romero de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nuńez passt de bal met de wreef. Andaluz rent richting de bal. Burga onderschept slim de pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Indacochea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Espectaculares Leones - Real Varitas 1:1

81e minuut.
Páramo met de inworp. Ferreira rent richting de bal. Ferreira geeft een hoge lob. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Páramo passt de bal in één keer door. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Yaranga rent richting de bal. Yaranga draait met de bal, schiet en ... Mora kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Espectaculares Leones - Real Varitas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Leones 38%, Real Varitas 62%.
Espectaculares Leones - Real Varitas 1:2