Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergonzosos Pepitas De acero Pepitas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cépeda met een snelle inworp. García speelt de bal door. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel. Garcés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Solís kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prieto de bal onder controle te krijgen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Solís raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navarrete komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Laos geeft een lange en hoge pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade met een sublieme pass. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Garcés met een harde bal richting middenveld. Navarrete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duarte. Duarte krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Andrade passt de bal zonder na te denken. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán probeert naar een medespeler te passen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Pepitas 52%, De acero Pepitas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vergonzosos Pepitas - De acero Pepitas 0:0

62e minuut.
Andrade rent richting de bal. García is nu in balbezit. Duarte begaat een overtreding. Duarte krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong geeft een hoge lob. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Ponce de León is nu in balbezit. Wong rent richting de bal. Andrade rent richting de bal. Wong onderschept slim de pass. Wong haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Pepitas 50%, De acero Pepitas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vergonzosos Pepitas - De acero Pepitas 0:0