Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Fuegos FC Leones
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Chocano verovert de bal door een tackle van achteren. Meza onderschept slim de pass. Meza passt de bal zonder na te denken. Salvador rent richting de bal. Salvador draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Fuegos - FC Leones 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Fuegos 47%, FC Leones 53%.
Alianza Fuegos - FC Leones 1:0

60e minuut.
Humala met een sublieme pass. Salvador rent richting de bal. Navarro is nu in balbezit. Salvador is nu in balbezit. Salvador schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Lavado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro is nu in balbezit. Lavado rent richting de bal. Navarro onderschept slim de pass. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Uribe bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Salvador rent richting de bal. Salvador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Fuegos - FC Leones 2:0

88e minuut.
Meza kopt de bal weg. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agurto. Agurto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Fuegos 40%, FC Leones 60%.
Alianza Fuegos - FC Leones 2:0