Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergonzosos Pepitas Espectaculares Leones
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Campodónico is nu in balbezit. Sándiga verovert de bal door een tackle van achteren. Sándiga passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... Castañeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Romero de bal onder controle te krijgen. Burga bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Burga onderschept slim de pass. Burga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Pepitas - Espectaculares Leones 0:1

10e minuut.
Valdizán passt de bal zonder na te denken. García is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Redondo. García raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrade met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán probeert naar een medespeler te passen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Sándiga de bal. Sándiga probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sierra. Sierra krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Redondo speelt de bal door. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán passt de bal zonder na te denken. Cartagena rent richting de bal. Cartagena draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Sándiga met een sublieme pass. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo is nu in balbezit. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Pepitas 47%, Espectaculares Leones 53%.
Vergonzosos Pepitas - Espectaculares Leones 0:1

51e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Corcuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Corcuera geeft een hoge lob. Daar is Cartagena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Corcuera kopt de bal weg. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel. Durán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís geeft een hoge lob. Corcuera kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dorado zijn tegenspeler op de grond. Dorado krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mora geeft de bal voor. Sándiga kopt de bal weg. Burga heeft problemen om de bal te vangen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sándiga met de inworp. Burga is nu in balbezit. Burga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Pepitas - Espectaculares Leones 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Pepitas 46%, Espectaculares Leones 54%.
Vergonzosos Pepitas - Espectaculares Leones 0:2