Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport forestal alianza Barcelona
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Capria de bal. Laos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cépeda krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ames met de inworp. Laos is nu in balbezit. Borda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Calmet is nu in balbezit. Calmet geeft de bal voor. Klungelig pakt Cépeda de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport forestal - alianza Barcelona 0:1

13e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda haalt uit met een fantastische trap. Caicedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport forestal - alianza Barcelona 0:2

31e minuut.
Carillo onderschept slim de pass. Zubiate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiate met een sublieme pass. Cépeda rent richting de bal. Cépeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport forestal - alianza Barcelona 0:3

34e minuut.
Benavente speelt de bal door. Capria is nu in balbezit. Santa Cruz is nu in balbezit. Capria onderschept slim de pass. Capria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Laos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laos zijn tegenspeler op de grond. Laos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport forestal 55%, alianza Barcelona 45%.
sport forestal - alianza Barcelona 0:3

47e minuut.
Capria verovert de bal door een tackle van achteren. Parra is nu in balbezit. Parra geeft een hoge lob. Capria rent richting de bal. Capria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cépeda is nu in balbezit. Calmet is nu in balbezit. Calmet passt de bal in één keer door. Cépeda is nu in balbezit. Cépeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sport forestal - alianza Barcelona 0:4

64e minuut.
Morán is nu in balbezit. Calmet onderschept slim de pass. Calmet passt de bal zonder na te denken. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Caicedo met een harde bal richting middenveld. Bueno kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sport forestal - alianza Barcelona 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport forestal 63%, alianza Barcelona 37%.
sport forestal - alianza Barcelona 0:5