Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Rebels Port Norsemen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Nunez met een sublieme pass. Edgington probeert de bal aan de voet te houden. Pryor speelt de bal door. Daniels is nu in balbezit. Daniels schiet op doel. De bal raakt de paal. Victorine bokst de bal weg.

13e minuut.
Nunez passt de bal zonder na te denken. Stine rent richting de bal. Stine geeft de bal voor. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Jessamine rent richting de bal. Myernick rent richting de bal. Jessamine onderschept slim de pass. Jessamine haalt uit met een fantastische trap. Graham probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Spurlin verovert de bal door een tackle van achteren. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez speelt de bal door. Jessamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jessamine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rebels - Port Norsemen 0:1

20e minuut.
Pryor rent richting de bal. Pryor draait met de bal, schiet en ... Barnett kopt de bal weg. Daniels is nu in balbezit. Daniels draait met de bal, schiet en ... Victorine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Quevedo geeft de bal voor. Inworp. Barnett met de inworp. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor geeft een lange en hoge pass. Victorine bokst de bal weg. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Rebels - Port Norsemen 1:1

38e minuut.
Barnett met de inworp. Pryor rent richting de bal. Wallace legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wallace krijgt een gele kaart. Pryor raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pryor neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Blakely probeert naar een medespeler te passen. Spurlin rent richting de bal. Spurlin passt de bal in één keer door. Jessamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jessamine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rebels - Port Norsemen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rebels 63%, Port Norsemen 37%.
Glorious Rebels - Port Norsemen 1:2

57e minuut.
Knowles kopt de bal weg. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Graham rent richting de bal. Jessamine is nu in balbezit. Jessamine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wallace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barnett is nu in balbezit. Barnett passt de bal zonder na te denken. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Craft geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jessamine is nu in balbezit. Jessamine geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rebels 57%, Port Norsemen 43%.
Glorious Rebels - Port Norsemen 1:2