Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Dogs Sharp Indians
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Underwood geeft de bal voor. Hawk probeert de bal aan de voet te houden. Lemonds is nu in balbezit. Hatfield onderschept slim de pass. Hatfield schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Caray rent richting de bal. Hetherington onderschept slim de pass. Hetherington probeert naar een medespeler te passen. Hatfield rent richting de bal. Hatfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Dogs - Sharp Indians 0:1

28e minuut.
Steinbrenner rent richting de bal. Vespucci rent richting de bal. Vespucci met een sublieme pass. Hatfield rent richting de bal. Hatfield haalt uit met een fantastische trap. Convey bokst de bal weg.

40e minuut.
Coyle onderschept slim de pass. Coyle met een sublieme pass. Nash geeft de bal voor. Hatfield rent richting de bal. Hatfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Underwood met een sublieme pass. Caray rent richting de bal. Caray geeft een hoge lob. Vespucci rent richting de bal. Vespucci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Dogs 56%, Sharp Indians 44%.
Dismal Dogs - Sharp Indians 0:1

49e minuut.
Breathitt rent richting de bal. Bienes verovert de bal door een tackle van achteren. Bienes passt de bal zonder na te denken. Hess is nu in balbezit. Hess haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanks verovert de bal door een tackle van achteren. Shanks passt de bal zonder na te denken. Bienes rent richting de bal. Bienes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Breathitt geeft een hoge lob. Inworp. Pulaski met een snelle inworp. Bienes rent richting de bal. Bienes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Underwood onderschept slim de pass. Underwood met een sublieme pass. Shanks controleert de bal met de borst. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci speelt de bal door. Underwood is nu in balbezit. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk haalt uit met een fantastische trap. Convey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Dogs - Sharp Indians 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Dogs 58%, Sharp Indians 42%.
Dismal Dogs - Sharp Indians 0:2