Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Bloodhounds Sharp Indians
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cummings met een sublieme pass. Wilder is nu in balbezit. Coyle maakt een afschuwelijke overtreding. Coyle krijgt een gele kaart. Wilder raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Hetherington is nu in balbezit. Brewster begaat een overtreding. Hetherington is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coyle wilt de vrije trap nemen. Hatfield springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Owsley geeft de bal voor. Cummings kopt de bal weg. Breathitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder onderschept slim de pass. Wilder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Bloodhounds 43%, Sharp Indians 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Intolerable Bloodhounds - Sharp Indians 0:0

48e minuut.
Steinbrenner met een snelle inworp. Thompson geeft een lange en hoge pass. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle rent richting de bal. Coyle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brewster met een sublieme pass. Hatfield kan de bal niet met de borst controleren. Twellman speelt de bal door. Wilder rent richting de bal. Wilder haalt uit met een fantastische trap. Broome kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Owsley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruce met de inworp. Twellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cummings probeert naar een medespeler te passen. Coyle heeft problemen om de bal te vangen. Coyle probeert naar een medespeler te passen. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Bloodhounds 43%, Sharp Indians 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Intolerable Bloodhounds - Sharp Indians 0:0