Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Rebels Port Dragons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Fortune is nu in balbezit. Pryor onderschept slim de pass. Pryor met een sublieme pass. Daniels rent richting de bal. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rebels - Port Dragons 1:0

25e minuut.
Stewart probeert de bal aan de voet te houden. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor passt de bal zonder na te denken. Daniels rent richting de bal. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pryor onderschept slim de pass. Pryor met een sublieme pass. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels schiet op doel. Dombrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Borchers bereikt de bal nog maar net als eerste. Borchers met een sublieme pass. Klungelig pakt Ventura de bal. Alcott is nu in balbezit. Alcott draait met de bal, schiet en ... Paal! Petke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rebels 51%, Port Dragons 49%.
Glorious Rebels - Port Dragons 1:0

46e minuut.
Ventura speelt de bal door. Klungelig pakt Dunivant de bal. Daniels onderschept slim de pass. Pryor is nu in balbezit. Pryor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Borchers geeft de bal voor. Dunivant rent richting de bal. Pryor begaat een overtreding. Pryor krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Knowles passt de bal in één keer door. Daniels rent richting de bal. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Knowles probeert naar een medespeler te passen. Barnett rent richting de bal. Barnett met een sublieme pass. Pryor rent richting de bal. Pryor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Stewart met een snelle inworp. Dunivant heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monk. Dunivant roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dunivant kan niet meer verder spelen. Cannon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rebels 47%, Port Dragons 53%.
Glorious Rebels - Port Dragons 1:0