Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Norsemen Magical Villains
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Wallace geeft een lange en hoge pass. Olsen kopt de bal weg. Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Olsen onderschept slim de pass. Olsen geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucker is nu in balbezit. Zucker passt de bal zonder na te denken. McNaughty rent richting de bal. McNaughty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw met een sublieme pass. McNaughty speelt de bal door. Zucker rent richting de bal. Zucker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Graham rent richting de bal. Decker verovert de bal door een tackle van achteren. Hoovler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jessamine verovert de bal door een tackle van achteren. Jessamine schiet op doel. Xander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Norsemen 49%, Magical Villains 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Norsemen - Magical Villains 0:0

48e minuut.
Hoovler onderschept slim de pass. Wallace is nu in balbezit. Hoovler begaat een overtreding. Hoovler krijgt een gele kaart. Wallace is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wallace met een snel genomen vrije trap. Bogans is nu in balbezit. Olsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olsen krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Henderson probeert naar een medespeler te passen. McNaughty is nu in balbezit. Key is nu in balbezit. McNaughty onderschept slim de pass. McNaughty draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Jessamine probeert naar een medespeler te passen. Jameson rent richting de bal. Jameson geeft een lange en hoge pass. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel. Victorine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Bradshaw de bal onder controle te krijgen. Olsen rent richting de bal. Olsen geeft de bal voor. Henderson kan de bal niet met de borst controleren. Henderson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Wallace de bal. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez passt de bal met de wreef. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Edgington verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson begaat een overtreding. Henderson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Norsemen 44%, Magical Villains 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Norsemen - Magical Villains 0:0