Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Rebels Peaceful Rocks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Knowles probeert naar een medespeler te passen. Barnett is nu in balbezit. Friedel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barnett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knowles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Allison kopt de bal weg. Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett rent richting de bal. Pryor rent richting de bal. Pryor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rebels - Peaceful Rocks 1:0

5e minuut.
Allison passt de bal zonder na te denken. Knowles probeert naar een medespeler te passen. Goldberg is nu in balbezit. Daniels onderschept slim de pass. Daniels draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Monk probeert naar een medespeler te passen. Borchers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parnham. Parnham krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Parnham verovert de bal door een tackle van achteren. Monk rent richting de bal. Parnham onderschept slim de pass. Klungelig pakt Parnham de bal. Parnham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pareja rent richting de bal. Daniels verovert de bal door een tackle van achteren. Austin is nu in balbezit. Daniels verovert de bal door een tackle van achteren. Daniels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnham maakt een afschuwelijke overtreding. Monk raakt geblesseerd tijdens het duel. Blakely zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels onderschept slim de pass. Daniels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rebels - Peaceful Rocks 2:0

39e minuut.
Myernick met een sublieme pass. Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pryor. Friedel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Friedel kan niet meer verder spelen. Austin komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Wayans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jackson de bal. Parnham is nu in balbezit. Jackson rent richting de bal. Jackson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Barnett geeft een lange en hoge pass. Pryor is nu in balbezit. Pryor passt de bal met de wreef. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels haalt uit met een fantastische trap. McClinton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rebels - Peaceful Rocks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rebels 40%, Peaceful Rocks 60%.
Glorious Rebels - Peaceful Rocks 3:0

51e minuut.
Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk onderschept slim de pass. Monk met een sublieme pass. Daniels is nu in balbezit. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barnett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pryor rent richting de bal. Austin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pryor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pryor neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Borchers verovert de bal door een tackle van achteren. Borchers probeert naar een medespeler te passen. Pareja rent richting de bal. Pareja geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jackson is nu in balbezit. Jackson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rebels - Peaceful Rocks 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rebels 54%, Peaceful Rocks 46%.
Glorious Rebels - Peaceful Rocks 3:1