Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Bloodhounds Glorious Rebels
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Knowles geeft een hoge lob. Inworp. Cummins met de inworp. Barnett is nu in balbezit. Barnett met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daniels rent richting de bal. Daniels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Bloodhounds - Glorious Rebels 0:1

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Cummins de bal onder controle te krijgen. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent passt de bal zonder na te denken. Daniels is nu in balbezit. Daniels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Bloodhounds - Glorious Rebels 0:2

30e minuut.
Barnett geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cummins de bal. Barnett maakt een afschuwelijke overtreding. Barnett krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Laurent passt de bal zonder na te denken. Daniels rent richting de bal. Lemonds is nu in balbezit. Daniels onderschept slim de pass. Daniels haalt uit met een fantastische trap. King bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spurlin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Bloodhounds 62%, Glorious Rebels 38%.
Intolerable Bloodhounds - Glorious Rebels 0:2

55e minuut.
Boole geeft een hoge lob. Klungelig pakt Myernick de bal. Myernick met een sublieme pass. Daniels is nu in balbezit. Daniels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Barnett kopt de bal weg. Cummins is nu in balbezit. Met opzet legt Laurent zijn tegenspeler op de grond. Laurent krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Blakely geeft de bal voor. Spurlin rent richting de bal. Rhyne begaat een overtreding. Rhyne krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rhyne is nu in balbezit. Spurlin verovert de bal door een tackle van achteren. Spurlin probeert naar een medespeler te passen. Laurent rent richting de bal. Laurent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Borchers is nu in balbezit. Twellman is nu in balbezit. Borchers maakt een afschuwelijke overtreding. Borchers is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Twellman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Twellman kan niet meer verder spelen. Lascody komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Bloodhounds 49%, Glorious Rebels 51%.
Intolerable Bloodhounds - Glorious Rebels 0:2