Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaming Strikers FC Peaceful Rocks
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Vandeweghe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parnham rent richting de bal. Parnham schiet op doel. Chapman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wayans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 0:1

11e minuut.
Cartwright onderschept slim de pass. Cartwright met een sublieme pass. Sullivan rent richting de bal. Sullivan draait met de bal, schiet en ... Gallo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Cartwright met een sublieme pass. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 1:1

27e minuut.
Klungelig pakt Brenner de bal. Leitch onderschept slim de pass. Leitch passt de bal zonder na te denken. Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnham haalt uit met een fantastische trap. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jackson is nu in balbezit. Jackson schiet op doel. Chapman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 33%, Peaceful Rocks 67%.
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 1:2

48e minuut.
Austin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner speelt de bal door. Sullivan rent richting de bal. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 2:2

53e minuut.
Cartwright is nu in balbezit. Jackson onderschept slim de pass. Trent is nu in balbezit. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 2:3

62e minuut.
Allison geeft een hoge lob. Wayans kopt de bal weg. Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brenner haalt uit met een fantastische trap. Phelps probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sullivan rent richting de bal. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 3:3

80e minuut.
Wade kopt de bal weg. Vandeweghe speelt de bal door. Sullivan heeft problemen om de bal te vangen. Brenner is nu in balbezit. Brenner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 48%, Peaceful Rocks 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flaming Strikers FC - Peaceful Rocks 3:3