Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nueva York FC Redwood Raptors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Robertson kopt de bal weg. Torre is nu in balbezit. Margera onderschept slim de pass. Margera haalt uit met een fantastische trap. McCreary maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nueva York FC - Redwood Raptors 0:1

11e minuut.
Inworp. Cochran met een snelle inworp. Kozar rent richting de bal. Margera verovert de bal door een tackle van achteren. Margera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barr geeft de bal voor. Margera rent richting de bal. Margera passt de bal in één keer door. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nueva York FC - Redwood Raptors 0:2

30e minuut.
Duran geeft de bal voor. Gallant probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Margera de bal. Barkley is nu in balbezit. Barkley draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Riley speelt de bal door. Cochran probeert de bal aan de voet te houden. Barr met een sublieme pass. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nueva York FC - Redwood Raptors 0:3

38e minuut.
Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carlstedt. Godfrey wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Godfrey kan niet meer verder spelen. Huber komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva York FC 34%, Redwood Raptors 66%.
Nueva York FC - Redwood Raptors 0:3

48e minuut.
Barr kopt de bal weg. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margera is nu in balbezit. Margera draait met de bal, schiet en ... Saberhagen heeft problemen om de bal te vangen. McCreary bokst de bal weg.

49e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Carlstedt geeft een hoge lob. Margera rent richting de bal. Margera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nueva York FC - Redwood Raptors 0:4

53e minuut.
Margera rent richting de bal. Margera passt de bal in één keer door. Robertson is nu in balbezit. Robertson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nueva York FC - Redwood Raptors 0:5

66e minuut.
Barkley onderschept slim de pass. Barkley schiet op doel. Harju probeert de bal aan de voet te houden. Duran is nu in balbezit. Duran geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maynard heeft problemen om de bal te vangen. Maynard passt de bal met de wreef. Saberhagen rent richting de bal. Robertson onderschept slim de pass. Robertson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley probeert naar een medespeler te passen. Stevenson rent richting de bal. Stevenson haalt uit met een fantastische trap. Gallant probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva York FC 58%, Redwood Raptors 42%.
Nueva York FC - Redwood Raptors 0:5