Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Dragons Nueva York FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Lindner geeft een hoge lob. Torre kopt de bal weg. Godfrey probeert de bal aan de voet te houden. Gershwin rent richting de bal. Gershwin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dunivant is nu in balbezit. Dunivant speelt de bal door. Daar is Woodworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodman rent richting de bal. Goodman draait met de bal, schiet en ... McCreary bokst de bal weg.

34e minuut.
Fortune is nu in balbezit. Fortune geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dunivant de bal onder controle te krijgen. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Dragons 35%, Nueva York FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Dragons - Nueva York FC 0:0

54e minuut.
Woodworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman verovert de bal door een tackle van achteren. Goodman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Stewart de bal. Presley is nu in balbezit. Stewart rent richting de bal. Presley verovert de bal door een tackle van achteren. Presley geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ventura passt de bal met de wreef. Stewart is nu in balbezit. Woodworth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woodworth krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Stewart rent richting de bal. Stewart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Presley met de inworp. Barkley geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kelly met een sublieme pass. Lindner is nu in balbezit. Lindner geeft een lange en hoge pass. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Presley met de inworp. Barkley rent richting de bal. Barkley passt de bal in één keer door. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dombrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Riley probeert naar een medespeler te passen. Dunivant is nu in balbezit. Dunivant speelt de bal door. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Dragons 55%, Nueva York FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Dragons - Nueva York FC 0:0