Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Dogs Flaming Strikers FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Brenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullivan rent richting de bal. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner draait met de bal, schiet en ... Maynard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Carroll is nu in balbezit. Carroll geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lemonds de bal onder controle te krijgen. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Brenner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myernick bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Brenner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Waterson trapt de bal weg van het doel. Carroll kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemonds de bal. Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Brenner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lemonds geeft een lange en hoge pass. Heinz heeft problemen om de bal te vangen. Bienes speelt de bal door. Pulaski rent richting de bal. Pulaski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Underwood geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kecker de bal onder controle te krijgen. Vandeweghe is nu in balbezit. Vandeweghe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waterson de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Dogs 64%, Flaming Strikers FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Dogs - Flaming Strikers FC 0:0

46e minuut.
Sullivan met een sublieme pass. Klungelig pakt Brenner de bal. Hess onderschept slim de pass. Hess haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kecker rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kecker met de inworp. Klungelig pakt Bienes de bal. Bienes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hess is nu in balbezit. Bienes rent richting de bal. Vandeweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Hess draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Myernick onderschept slim de pass. Myernick geeft de bal voor. Pulaski is nu in balbezit. Pulaski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Godbey rent richting de bal. Godbey geeft de bal voor. Inworp. Riley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brenner speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Dogs 46%, Flaming Strikers FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Dogs - Flaming Strikers FC 0:0