Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-05 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 7
  • Stadion: Empire Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1407
Magical Villains Intolerable Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Angel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Henderson met een snelle inworp. McNaughty rent richting de bal. McNaughty geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Brewster met een sublieme pass. Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. McNaughty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McNaughty krijgt een gele kaart. Cummings roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cummings kan niet meer verder spelen. Boole komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Zucker krijgt zijn hoofd ertegen. Cummins kopt de bal weg. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoovler verovert de bal door een tackle van achteren. Hoovler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoovler de bal onder controle te krijgen. Twellman is nu in balbezit. Twellman passt de bal in één keer door. Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Villains - Intolerable Bloodhounds 0:1

17e minuut.
Zucker is nu in balbezit. Zucker geeft een hoge lob. Lemonds kopt de bal weg. McNaughty bereikt de bal nog maar net als eerste. McNaughty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magical Villains - Intolerable Bloodhounds 1:1

31e minuut.
Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Boole is nu in balbezit. Henderson onderschept slim de pass. Zucker rent richting de bal. Zucker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Villains 51%, Intolerable Bloodhounds 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magical Villains - Intolerable Bloodhounds 1:1

54e minuut.
McNaughty is nu in balbezit. McNaughty schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lemonds de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klatter zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman onderschept slim de pass. Twellman met een sublieme pass. Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
McNaughty speelt de bal door. Twellman rent richting de bal. Twellman speelt de bal door. Wilder rent richting de bal. Wilder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Green met een harde bal richting middenveld. McNaughty kopt de bal weg. Lemonds is nu in balbezit. Zucker onderschept slim de pass. Zucker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatter geeft een lange en hoge pass. Zucker rent richting de bal. Zucker schiet op doel. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Villains - Intolerable Bloodhounds 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Villains 62%, Intolerable Bloodhounds 38%.
Magical Villains - Intolerable Bloodhounds 2:1