Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Astronauts Glorious Rebels
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills speelt de bal door. Reynolds is nu in balbezit. Craft onderschept slim de pass. Craft met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Petke speelt de bal door. Spurlin rent richting de bal. Burton maakt een afschuwelijke overtreding. Burton krijgt een gele kaart. Spurlin raakt geblesseerd tijdens het duel. Spurlin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels haalt uit met een fantastische trap. Blake probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Myernick passt de bal met de wreef. Knowles probeert naar een medespeler te passen. Daniels is nu in balbezit. Daniels schiet op doel. Blake maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Astronauts - Glorious Rebels 0:1

32e minuut.
Barnett controleert de bal met de borst. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barnett zijn tegenspeler op de grond. Barnett krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pryor rent richting de bal. Pryor passt de bal met de wreef. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels schiet op doel. Blake werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Astronauts - Glorious Rebels 0:2

39e minuut.
Monk met een sublieme pass. Burton rent richting de bal. Borchers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borchers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Astronauts 45%, Glorious Rebels 55%.
Southern Astronauts - Glorious Rebels 0:2

70e minuut.
Dobbie is nu in balbezit. Dobbie met een sublieme pass. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Craft de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Astronauts - Glorious Rebels 1:2

79e minuut.
Barnett probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kirovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon rent richting de bal. Pryor verovert de bal door een tackle van achteren. Pryor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Spurlin is nu in balbezit. Spurlin geeft de bal voor. Knowles heeft problemen om de bal te vangen. Pryor is nu in balbezit. Pryor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Astronauts - Glorious Rebels 1:3

86e minuut.
Kirovski passt de bal met de wreef. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills passt de bal met de wreef. Reynolds rent richting de bal. Reynolds schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Burton kopt de bal weg. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Monk krijgt een gele kaart. Mills raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mills kan niet meer verder spelen. Dunst komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Astronauts 43%, Glorious Rebels 57%.
Southern Astronauts - Glorious Rebels 1:3