Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaming Strikers FC Nueva York FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cartwright geeft de bal voor. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan draait met de bal, schiet en ... Riley rent richting de bal. Riley haalt uit met een fantastische trap. McCreary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - Nueva York FC 1:0

12e minuut.
Sullivan passt de bal zonder na te denken. Cartwright rent richting de bal. Cartwright passt de bal zonder na te denken. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - Nueva York FC 2:0

17e minuut.
Cartwright rent richting de bal. Chapman is nu in balbezit. Chapman passt de bal zonder na te denken. Stevenson rent richting de bal. Stevenson haalt uit met een fantastische trap. Chapman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - Nueva York FC 2:1

23e minuut.
Cartwright heeft problemen om de bal te vangen. Presley is nu in balbezit. Presley speelt de bal door. Stevenson rent richting de bal. Stevenson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Duran met de inworp. Zaragoza is nu in balbezit. Zaragoza passt de bal in één keer door. Chapman rent richting de bal. Chapman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Huber rent richting de bal. Brenner onderschept slim de pass. Brenner passt de bal in één keer door. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 38%, Nueva York FC 62%.
Flaming Strikers FC - Nueva York FC 2:1

54e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran geeft een lange en hoge pass. Stevenson kopt de bal weg. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Trent passt de bal in één keer door. Phelps rent richting de bal. Phelps passt de bal in één keer door. Daar is Stevenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevenson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner onderschept slim de pass. Brenner passt de bal met de wreef. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Heinz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duran met de inworp. Chapman is nu in balbezit. Chapman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 49%, Nueva York FC 51%.
Flaming Strikers FC - Nueva York FC 2:1