Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Dragons American Donkeys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Pulaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanning is nu in balbezit. Kidd verovert de bal door een tackle van achteren. Pulaski heeft problemen om de bal te vangen. Pulaski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kidd passt de bal in één keer door. Pulaski heeft problemen om de bal te vangen. Fanning rent richting de bal. Pulaski is nu in balbezit. Pulaski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sparks passt de bal in één keer door. Cheatham geeft een lange en hoge pass. Dell is nu in balbezit. Edgington rent richting de bal. Edgington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bragg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyler is nu in balbezit. Oyler speelt de bal door. Self is nu in balbezit. Self schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kidd rent richting de bal. Kidd speelt de bal door. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulaski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulaski schiet op doel. Sanneh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Dragons - American Donkeys 1:0

26e minuut.
Edgington met een sublieme pass. Klungelig pakt Self de bal. Sparks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparks schiet op doel. Kay probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Dragons 60%, American Donkeys 40%.
Gallant Dragons - American Donkeys 1:0

47e minuut.
Edgington speelt de bal door. Kidd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidd passt de bal met de wreef. Pulaski rent richting de bal. Pulaski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness probeert naar een medespeler te passen. Self is nu in balbezit. Self haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pulaski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rakes komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sanneh met een harde bal richting middenveld. Kay rent richting de bal. Kay passt de bal zonder na te denken. Self rent richting de bal. Self haalt uit met een fantastische trap. Goldberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bragg is nu in balbezit. Oyler verovert de bal door een tackle van achteren. Oyler geeft een lange en hoge pass. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington passt de bal met de wreef. Paal! Goldberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Layfield rent richting de bal. Layfield geeft een hoge lob. Sparks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oyler rent richting de bal. Oyler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oyler is nu in balbezit. Bragg onderschept slim de pass. Bragg passt de bal zonder na te denken. Rakes rent richting de bal. Rakes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Dragons 57%, American Donkeys 43%.
Gallant Dragons - American Donkeys 1:0