Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Argonauts Promising Villains
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Walton rent richting de bal. Reed onderschept slim de pass. Reed speelt de bal door. McClinton is nu in balbezit. McClinton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klein bokst de bal weg.

5e minuut.
Penny kan de bal niet met de borst controleren. Searles verovert de bal door een tackle van achteren. Searles passt de bal zonder na te denken. McClinton rent richting de bal. McClinton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Omekanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Omekanda passt de bal met de wreef. McClinton is nu in balbezit. McClinton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Creasman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peńa passt de bal zonder na te denken. Madison is nu in balbezit. Madison probeert naar een medespeler te passen. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Argonauts - Promising Villains 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Argonauts 31%, Promising Villains 69%.
Glorious Argonauts - Promising Villains 0:1

57e minuut.
Creasman met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Searles geeft de bal voor. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Reed rent richting de bal. Peńa is nu in balbezit. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Omekanda rent richting de bal. Omekanda passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Focker probeert naar een medespeler te passen. Omekanda is nu in balbezit. McClinton is nu in balbezit. Omekanda rent richting de bal. Omekanda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Smith is nu in balbezit. Smith passt de bal met de wreef. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel. Ives maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Argonauts - Promising Villains 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Argonauts 47%, Promising Villains 53%.
Glorious Argonauts - Promising Villains 0:2