Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-05 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 8
  • Stadion: Aztecs Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1541
Aztecs Fc Glorious Argonauts
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
McClinton schiet op doel. Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Searles kopt de bal weg. McClinton is nu in balbezit. McClinton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 0:1

6e minuut.
Reed passt de bal in één keer door. McClinton heeft problemen om de bal te vangen. Victorine rent richting de bal. Victorine draait met de bal, schiet en ... Loughlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 0:2

13e minuut.
Searles onderschept slim de pass. Pence verovert de bal door een tackle van achteren. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day draait met de bal, schiet en ... Daar is Buell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 1:2

21e minuut.
Pennyworth rent richting de bal. Pennyworth passt de bal met de wreef. Patrick rent richting de bal. McClinton verovert de bal door een tackle van achteren. McClinton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 1:3

26e minuut.
Ferrell passt de bal in één keer door. Focker bereikt de bal nog maar net als eerste. Day onderschept slim de pass. Griffith rent richting de bal. Griffith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 2:3

38e minuut.
Ferrell passt de bal met de wreef. Daar is Stevens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevens probeert naar een medespeler te passen. Victorine rent richting de bal. Victorine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztecs Fc 53%, Glorious Argonauts 47%.
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 2:4

74e minuut.
Mace verovert de bal door een tackle van achteren. Mace speelt de bal door. Buell is nu in balbezit. Griffith verovert de bal door een tackle van achteren. Griffith haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Stevens de bal onder controle te krijgen. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stevens. Stevens krijgt een gele kaart. Mace is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mace komt bij de bal en schiet. Ives probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 3:4

85e minuut.
Mace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Charnock passt de bal met de wreef. Shafer is nu in balbezit. Shafer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Buell kopt de bal weg. Day rent richting de bal. Focker is nu in balbezit. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztecs Fc 51%, Glorious Argonauts 49%.
Aztecs Fc - Glorious Argonauts 3:4