Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Kings Western Horsemen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Van Buren rent richting de bal. Rich onderschept slim de pass. Rich probeert naar een medespeler te passen. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Kings - Western Horsemen 1:0

22e minuut.
Upton passt de bal zonder na te denken. O’Neal geeft een lange en hoge pass. Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Payton geeft een hoge lob. O’Neal rent richting de bal. O’Neal geeft een hoge lob. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Furman is nu in balbezit. Furman met een sublieme pass. Coachman is nu in balbezit. Coachman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson onderschept slim de pass. Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Kings 48%, Western Horsemen 52%.
Warlike Kings - Western Horsemen 1:0

60e minuut.
Darcy met een sublieme pass. Coachman rent richting de bal. Wescott begaat een overtreding. Coachman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Coachman kan niet meer verder spelen. Iverson komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cummins passt de bal met de wreef. Iverson rent richting de bal. Henderson rent richting de bal. Iverson is nu in balbezit. Iverson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Van Buren bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich speelt de bal door. Clanton is nu in balbezit. Iverson onderschept slim de pass. Iverson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Van Buren met een sublieme pass. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Newman de bal onder controle te krijgen. Adkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman geeft de bal voor. Upton is nu in balbezit. Van Buren is nu in balbezit. Van Buren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warlike Kings - Western Horsemen 1:1

87e minuut.
Cashman geeft een hoge lob. Upton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Buren kopt de bal weg. Agoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Kings 67%, Western Horsemen 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warlike Kings - Western Horsemen 1:1