Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Argonauts Western Horsemen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Van Buren passt de bal zonder na te denken. Upton is nu in balbezit. Focker onderschept slim de pass. Van Buren is nu in balbezit. Van Buren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Payton de bal. Omekanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Omekanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Omekanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Argonauts - Western Horsemen 1:0

37e minuut.
Clanton geeft een lange en hoge pass. Agoos rent richting de bal. Agoos met een sublieme pass. Upton rent richting de bal. Upton draait met de bal, schiet en ... Ives probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Atwood trapt de bal weg. Focker kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wescott de bal onder controle te krijgen. McClinton is nu in balbezit. McClinton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Argonauts - Western Horsemen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Argonauts 42%, Western Horsemen 58%.
Glorious Argonauts - Western Horsemen 2:0

49e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Stevens geeft de bal voor. Buckingham probeert de bal aan de voet te houden. McClinton bereikt de bal nog maar net als eerste. McClinton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agoos met een snelle inworp. Van Buren is nu in balbezit. Van Buren geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Payton is nu in balbezit. Payton passt de bal in één keer door. Buckingham rent richting de bal. McClinton onderschept slim de pass. McClinton schiet op doel. Wilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McClinton heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Argonauts - Western Horsemen 3:0

79e minuut.
Buell onderschept slim de pass. Searles is nu in balbezit. Searles passt de bal met de wreef. McClinton rent richting de bal. McClinton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Argonauts - Western Horsemen 4:0

89e minuut.
Wescott rent richting de bal. Searles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wescott raakt geblesseerd tijdens het duel. McDowell met een snel genomen vrije trap. Atwood heeft problemen om de bal te vangen. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Argonauts 39%, Western Horsemen 61%.
Glorious Argonauts - Western Horsemen 4:0