Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 8
  • Stadion: Aztecs Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2045
Promising Villains Warlike Kings
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman geeft een lange en hoge pass. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Adkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Peńa geeft een lange en hoge pass. Rimando is nu in balbezit. Rimando passt de bal in één keer door. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peńa rent richting de bal. Henderson onderschept slim de pass. Henderson passt de bal zonder na te denken. Iverson bereikt de bal nog maar net als eerste. Iverson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Villains - Warlike Kings 0:1

25e minuut.
Quintanilla geeft de bal voor. Henderson met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Eskandarian de bal onder controle te krijgen. Iverson bereikt de bal nog maar net als eerste. Iverson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Iverson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iverson. Iverson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Villains 51%, Warlike Kings 49%.
Promising Villains - Warlike Kings 0:1

46e minuut.
Daar is Iverson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iverson passt de bal met de wreef. Cashman rent richting de bal. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Newman begaat een overtreding. Cox is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rimando met een snel genomen vrije trap. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cashman geeft een lange en hoge pass. Dole is nu in balbezit. Lambert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambert krijgt een gele kaart. Dole raakt geblesseerd tijdens het duel. Dole met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Payton is nu in balbezit. Lynch onderschept slim de pass. Lynch met een sublieme pass. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cashman heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rimando bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimando met een sublieme pass. Newman rent richting de bal. Lynch onderschept slim de pass. Lynch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... Adkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cashman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promising Villains - Warlike Kings 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Villains 35%, Warlike Kings 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promising Villains - Warlike Kings 1:1