Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Dragons Glorious Argonauts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kay passt de bal in één keer door. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. McClinton verovert de bal door een tackle van achteren. McClinton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dell de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Focker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Tamme speelt de bal door. Pulaski is nu in balbezit. Pulaski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Dragons - Glorious Argonauts 1:0

11e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Omekanda onderschept slim de pass. Omekanda speelt de bal door. McClinton is nu in balbezit. McClinton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Atwood geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kidd is nu in balbezit. Kidd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Dragons - Glorious Argonauts 2:0

32e minuut.
Kay speelt de bal door. Bragg is nu in balbezit. Bragg passt de bal in één keer door. Pulaski is nu in balbezit. Pulaski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Searles probeert naar een medespeler te passen. Focker heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kay zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kay naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Dell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stevens met de inworp. Omekanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Omekanda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Searles de bal. Kidd rent richting de bal. Kidd passt de bal zonder na te denken. Pulaski rent richting de bal. Pulaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Dragons - Glorious Argonauts 3:0

45e minuut.
Kidd geeft een hoge lob. Pennyworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennyworth passt de bal met de wreef. Pulaski is nu in balbezit. Pulaski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Dragons 60%, Glorious Argonauts 40%.
Gallant Dragons - Glorious Argonauts 3:0

46e minuut.
Pulaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Focker is nu in balbezit. Pulaski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulaski schiet op doel. Atwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Atwood rent richting de bal. Atwood geeft een hoge lob. Inworp. Tamme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kidd geeft een lange en hoge pass. Ives verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pulaski is nu in balbezit. Focker verovert de bal door een tackle van achteren. Focker passt de bal met de wreef. Kidd heeft problemen om de bal te vangen. Kidd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Dragons - Glorious Argonauts 4:0

81e minuut.
Inworp. Tamme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atwood is nu in balbezit. Kidd onderschept slim de pass. Kidd geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bragg is nu in balbezit. McClinton verovert de bal door een tackle van achteren. McClinton passt de bal zonder na te denken. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Dragons 60%, Glorious Argonauts 40%.
Gallant Dragons - Glorious Argonauts 4:0