Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desert Hawks LosVaqueros
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Kay de bal. Kay probeert naar een medespeler te passen. Busch heeft problemen om de bal te vangen. Busch draait met de bal, schiet en ... Dorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desert Hawks - LosVaqueros 1:0

12e minuut.
Fletcher geeft de bal voor. McCoy kopt de bal weg. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant verovert de bal door een tackle van achteren. Durant haalt uit met een fantastische trap. Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desert Hawks 43%, LosVaqueros 57%.
Desert Hawks - LosVaqueros 1:0

57e minuut.
McCoy met een snelle inworp. Durant is nu in balbezit. Ziering legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ziering krijgt een gele kaart. Durant raakt geblesseerd tijdens het duel. Craven legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips onderschept slim de pass. Wheeler probeert naar een medespeler te passen. Hubbard is nu in balbezit. Hubbard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal met een sublieme pass. Lawless heeft problemen om de bal te vangen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel. Dorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ziering rent richting de bal. Ziering passt de bal met de wreef. Phillips is nu in balbezit. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desert Hawks 28%, LosVaqueros 72%.
Desert Hawks - LosVaqueros 1:0