Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-15 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 8
  • Stadion: Aztecs Fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1604
Aztecs Fc Salem FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Pence rent richting de bal. Zwick verovert de bal door een tackle van achteren. Zwick met een sublieme pass. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stephenson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mace. Stephenson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dore zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hicks kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dore krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Burgin heeft problemen om de bal te vangen. Zwick geeft de bal voor. Lohan rent richting de bal. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. Loughlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dore passt de bal in één keer door. Pence bereikt de bal nog maar net als eerste. Pence passt de bal met de wreef. Griffith rent richting de bal. Griffith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztecs Fc - Salem FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztecs Fc 66%, Salem FC 34%.
Aztecs Fc - Salem FC 1:0

76e minuut.
Vidmar is nu in balbezit. Stephenson is nu in balbezit. Vidmar maakt een afschuwelijke overtreding. Vidmar krijgt een gele kaart. Stephenson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Breckinridge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Graham met een sublieme pass. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar is nu in balbezit. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Burgin kopt de bal weg. Day probeert naar een medespeler te passen. Blanding probeert de bal aan de voet te houden. Griffith is nu in balbezit. Griffith schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mace met een sublieme pass. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding geeft de bal voor. Stephenson rent richting de bal. Stephenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aztecs Fc - Salem FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztecs Fc 56%, Salem FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aztecs Fc - Salem FC 1:1