Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-15 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 8
  • Stadion: Cruz121 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1062
Muskegon FC Warlike Kings
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Payton geeft de bal voor. Klungelig pakt Godbey de bal. Payton is nu in balbezit. Godbey onderschept slim de pass. Godbey geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keller trapt de bal weg. Godbey kopt de bal weg. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Laurent met de inworp. Godbey geeft een hoge lob. Quintanilla heeft problemen om de bal te vangen. White is nu in balbezit. White geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dickerson is nu in balbezit. Dickerson passt de bal in één keer door. Beldon heeft problemen om de bal te vangen. Coachman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coachman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey onderschept slim de pass. Godbey speelt de bal door. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Newman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laurent met de inworp. Godbey rent richting de bal. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Austin passt de bal met de wreef. White is nu in balbezit. White met een sublieme pass. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Laurent probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carlstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payton rent richting de bal. Carlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Carlstedt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Payton onderschept slim de pass. Payton speelt de bal door. Darcy speelt de bal door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson geeft de bal voor. Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Payton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurent is nu in balbezit. Laurent passt de bal in één keer door. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Austin passt de bal in één keer door. Godbey heeft problemen om de bal te vangen. Godbey passt de bal in één keer door. Carlstedt is nu in balbezit. Carlstedt draait met de bal, schiet en ... Adkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muskegon FC 43%, Warlike Kings 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muskegon FC - Warlike Kings 0:0

53e minuut.
White zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godbey is nu in balbezit. Godbey probeert naar een medespeler te passen. Carlstedt is nu in balbezit. Carlstedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Warlike Kings 1:0

82e minuut.
Coachman bereikt de bal nog maar net als eerste. Carson rent richting de bal. Coachman verovert de bal door een tackle van achteren. Coachman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Agoos de bal onder controle te krijgen. Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Beldon rent richting de bal. Beldon geeft een lange en hoge pass. Austin kopt de bal weg. Godbey is nu in balbezit. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muskegon FC 50%, Warlike Kings 50%.
Muskegon FC - Warlike Kings 1:0