Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Wolverines Western Horsemen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Clanton geeft een hoge lob. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoos begaat een overtreding. Agoos krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Persson passt de bal zonder na te denken. Moberly is nu in balbezit. Moberly probeert naar een medespeler te passen. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
McDowell probeert naar een medespeler te passen. Persson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agoos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
O’Neal met een sublieme pass. Wescott is nu in balbezit. Wescott geeft een hoge lob. Upton maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoover maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wolverines - Western Horsemen 0:1

43e minuut.
Payton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ball met een snelle inworp. Moberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Moberly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Wolverines 53%, Western Horsemen 47%.
AC Wolverines - Western Horsemen 0:1

51e minuut.
Furman is nu in balbezit. Moberly onderschept slim de pass. Moberly passt de bal met de wreef. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Van Buren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Persson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton onderschept slim de pass. Van Buren rent richting de bal. Van Buren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Moberly rent richting de bal. Moberly probeert naar een medespeler te passen. Hatfield is nu in balbezit. Hatfield schiet op doel. Wilson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Wolverines - Western Horsemen 1:1

78e minuut.
Daar is Upton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Buren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buren passt de bal zonder na te denken. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Wolverines 41%, Western Horsemen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Wolverines - Western Horsemen 1:1