Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Elves Dirty Apaches
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ambersley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eisenhower de bal. Eisenhower met een sublieme pass. Baxter heeft problemen om de bal te vangen. Baxter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Faulk is nu in balbezit. Wiese onderschept slim de pass. Wiese geeft de bal voor. Daar is O`Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Faulk geeft een lange en hoge pass. Ambersley kopt de bal weg. Daniels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Napier bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower passt de bal in één keer door. Baxter rent richting de bal. Baxter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Elves 55%, Dirty Apaches 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furious Elves - Dirty Apaches 0:0

46e minuut.
Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower passt de bal in één keer door. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Baxter is nu in balbezit. Daniels onderschept slim de pass. Eisenhower onderschept slim de pass. Eisenhower haalt uit met een fantastische trap. Osborne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Elves - Dirty Apaches 0:1

57e minuut.
Yearwood met een snelle inworp. Moore rent richting de bal. Moore probeert naar een medespeler te passen. Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cannon rent richting de bal. Cannon probeert naar een medespeler te passen. Frost rent richting de bal. O`Neil onderschept slim de pass. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furious Elves - Dirty Apaches 1:1

61e minuut.
Cannon rent richting de bal. Cannon passt de bal zonder na te denken. Napier met een sublieme pass. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Westbrook geeft de bal voor. Daar is Ambersley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley geeft een lange en hoge pass. Baxter rent richting de bal. Baxter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
O`Neil probeert naar een medespeler te passen. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulk bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis onderschept slim de pass. Regis draait met de bal, schiet en ... Mace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Seikaly geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bailey met de inworp. Regis is nu in balbezit. Regis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Elves - Dirty Apaches 2:1

90e minuut.
Claunch onderschept slim de pass. Claunch met een sublieme pass. Baxter is nu in balbezit. Baxter draait met de bal, schiet en ... Daniels probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furious Elves - Dirty Apaches 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Elves 54%, Dirty Apaches 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furious Elves - Dirty Apaches 2:2