Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Wanteds Warlike Elves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tasman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Zwicker is nu in balbezit. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Wanteds - Warlike Elves 0:1

15e minuut.
Kenton passt de bal zonder na te denken. Boss rent richting de bal. Boss passt de bal zonder na te denken. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Schayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Unitas verovert de bal door een tackle van achteren. Unitas speelt de bal door. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Unitas verovert de bal door een tackle van achteren. Unitas passt de bal in één keer door. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Prior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Wanteds - Warlike Elves 0:2

39e minuut.
Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett met een sublieme pass. Kenton is nu in balbezit. Kenton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Wanteds 46%, Warlike Elves 54%.
Dirty Wanteds - Warlike Elves 0:2

46e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Cannon onderschept slim de pass. Cannon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kenton de bal. Kenton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Wanteds - Warlike Elves 1:2

55e minuut.
Unitas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Odgers komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Fivozinsky met een snelle inworp. Brann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesias. Iglesias krijgt een gele kaart. Brann raakt geblesseerd tijdens het duel. Fivozinsky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kenton rent richting de bal. Kenton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Odgers geeft de bal voor. Prior speelt de bal door. Lewis kopt de bal weg. Odgers is nu in balbezit. Odgers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Wanteds - Warlike Elves 1:3

76e minuut.
Fivozinsky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grisham komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Heaps de bal. Odgers is nu in balbezit. Odgers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
McCain met de inworp. Storey is nu in balbezit. Storey geeft een lange en hoge pass. Odgers is nu in balbezit. Odgers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Wanteds 60%, Warlike Elves 40%.
Dirty Wanteds - Warlike Elves 1:3