Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 9
  • Stadion: gudbond Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2083
gudbond Furious Elves
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Beasley is nu in balbezit. Beasley passt de bal met de wreef. Diamond bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley rent richting de bal. Beasley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Napier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mercer de bal. Regis rent richting de bal. Regis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gudbond - Furious Elves 0:1

24e minuut.
Napier heeft problemen om de bal te vangen. Napier passt de bal met de wreef. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gudbond - Furious Elves 0:2

27e minuut.
Westbrook passt de bal in één keer door. Kreis heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil is nu in balbezit. Regis rent richting de bal. Regis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cannon rent richting de bal. Diamond verovert de bal door een tackle van achteren. Diamond speelt de bal door. Beasley probeert de bal met de borst te controleren. Beasley haalt uit met een fantastische trap. Osborne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dillard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whittington geeft een hoge lob. Beasley is nu in balbezit. Beasley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gudbond 53%, Furious Elves 47%.
gudbond - Furious Elves 0:2

56e minuut.
Napier met een sublieme pass. Diamond is nu in balbezit. Diamond passt de bal in één keer door. Beasley is nu in balbezit. Beasley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Medlock onderschept slim de pass. Medlock geeft een hoge lob. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis is nu in balbezit. Regis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gudbond 58%, Furious Elves 42%.
gudbond - Furious Elves 0:2