Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mountain Moons Fierce Blazers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Schroeder rent richting de bal. Rzepka onderschept slim de pass. Rzepka probeert naar een medespeler te passen. Beach heeft problemen om de bal te vangen. Beach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mountain Moons - Fierce Blazers 0:1

6e minuut.
Depp is nu in balbezit. Knox onderschept slim de pass. Knox speelt de bal door. Beach rent richting de bal. Beach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Paschalis passt de bal met de wreef. Garrard rent richting de bal. Garrard geeft een hoge lob. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Boyle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Depp de bal. Beach rent richting de bal. Beach passt de bal met de wreef. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Foss kopt de bal weg. Klungelig pakt Spurlin de bal. Knox met een sublieme pass. Beach bereikt de bal nog maar net als eerste. Beach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Blakely met een harde bal richting middenveld. Spurlin kopt de bal weg. Daar is Boole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beach is nu in balbezit. Beach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Knox passt de bal zonder na te denken. Spurlin rent richting de bal. Spurlin met een sublieme pass. Beach is nu in balbezit. Beach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mountain Moons 53%, Fierce Blazers 47%.
Mountain Moons - Fierce Blazers 0:1

52e minuut.
Boole geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creasman met de inworp. Knox rent richting de bal. Knox geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Warren rent richting de bal. Foss onderschept slim de pass. Foss geeft een lange en hoge pass. Garrard is nu in balbezit. Garrard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mountain Moons - Fierce Blazers 1:1

87e minuut.
Paschalis passt de bal zonder na te denken. Garrard rent richting de bal. Knox tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knox krijgt een gele kaart. Garrard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garrard wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mountain Moons - Fierce Blazers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mountain Moons 57%, Fierce Blazers 43%.
Mountain Moons - Fierce Blazers 2:1