Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ting Goes Bop Real Madrid 94
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Munster speelt de bal door. Zeller rent richting de bal. Ahmad rent richting de bal. Zeller rent richting de bal. Sackett onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zeller geeft de bal voor. Mack kan de bal niet met de borst controleren. Ahmad is nu in balbezit. Ahmad schiet op doel. Daka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Zeller speelt de bal door. Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin onderschept slim de pass. Zeller rent richting de bal. Zeller haalt uit met een fantastische trap. Daka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cheadle is nu in balbezit. Zeller onderschept slim de pass. Zeller passt de bal in één keer door. Ahmad rent richting de bal. Ahmad schiet op doel. Daka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Daar is Sackett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeller met een sublieme pass. Sackett heeft problemen om de bal te vangen. Zeller onderschept slim de pass. Zeller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rzepka is nu in balbezit. Rzepka geeft een lange en hoge pass. Cashman rent richting de bal. Cashman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demaree de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bueller probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abshire met een snelle inworp. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka geeft de bal voor. Vanderbilt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sackett met een sublieme pass. Munster is nu in balbezit. Munster met een sublieme pass. Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ting Goes Bop 58%, Real Madrid 94 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ting Goes Bop - Real Madrid 94 0:0

70e minuut.
Munster is nu in balbezit. Magoffin rent richting de bal. Met opzet legt Munster zijn tegenspeler op de grond. Munster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ting Goes Bop 44%, Real Madrid 94 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ting Goes Bop - Real Madrid 94 0:0