Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Vandals Arrowsgate FC
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Crawford onderschept slim de pass. Capano rent richting de bal. Capano passt de bal met de wreef. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kuykendall onderschept slim de pass. Kuykendall passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Crawford de bal onder controle te krijgen. Alcorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Vandals - Arrowsgate FC 0:1

18e minuut.
Pendleton rent richting de bal. Todd verovert de bal door een tackle van achteren. Todd geeft de bal voor. Alcorn rent richting de bal. Alcorn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Shupe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crawford is nu in balbezit. Dunseth begaat een overtreding. Dunseth krijgt een gele kaart. Crawford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cherundolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harding rent richting de bal. Harding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cherundolo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Todd de bal. Pendleton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pendleton krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Marsden rent richting de bal. Sayers verovert de bal door een tackle van achteren. Sayers geeft een lange en hoge pass. Alcorn heeft problemen om de bal te vangen. Alcorn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Vandals 56%, Arrowsgate FC 44%.
Western Vandals - Arrowsgate FC 0:1

72e minuut.
Pendleton passt de bal met de wreef. Durden rent richting de bal. Durden passt de bal in één keer door. Harding rent richting de bal. Harding haalt uit met een fantastische trap. Rimando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Crawford geeft een lange en hoge pass. Pendleton kan de bal niet met de borst controleren. Pendleton speelt de bal door. Harding rent richting de bal. Harding schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gladney rent richting de bal. Clinton verovert de bal door een tackle van achteren. Gladney begaat een overtreding. Gladney krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Marsden is nu in balbezit. Applebottom verovert de bal door een tackle van achteren. Applebottom probeert naar een medespeler te passen. Alcorn is nu in balbezit. Alcorn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Vandals 53%, Arrowsgate FC 47%.
Western Vandals - Arrowsgate FC 0:1