Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Wanteds gudbond
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


26e minuut.
Whittington is nu in balbezit. Chung is nu in balbezit. Whittington onderschept slim de pass. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley schiet op doel. Prior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Cannon is nu in balbezit. Jones rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grisham. Grisham krijgt een gele kaart. Fivozinsky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamilton komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Schayes rent richting de bal. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis passt de bal zonder na te denken. Whittington rent richting de bal. Whittington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kreis rent richting de bal. Cannon onderschept slim de pass. Mercer geeft de bal voor. Beasley rent richting de bal. Beasley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Wanteds 40%, gudbond 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dirty Wanteds - gudbond 0:0

65e minuut.
Grisham kopt de bal weg. Kenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mercer zijn tegenspeler op de grond. Mercer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Klungelig pakt Cannon de bal. Met opzet legt Kreis zijn tegenspeler op de grond. Kreis krijgt een gele kaart. Cannon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamilton met een snel genomen vrije trap. Young heeft problemen om de bal te vangen. Kenton is nu in balbezit. Kenton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Heaps bereikt de bal nog maar net als eerste. Heaps geeft een lange en hoge pass. Goldstein rent richting de bal. Medlock onderschept slim de pass. Medlock geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beasley controleert de bal met de borst. Beasley haalt uit met een fantastische trap. Grisham is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grisham neemt de hoekschop. Prior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dillard verovert de bal door een tackle van achteren. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung passt de bal met de wreef. Whittington is nu in balbezit. Whittington schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kreis geeft de bal voor. Dillard probeert de bal aan de voet te houden. Schayes rent richting de bal. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Wanteds 59%, gudbond 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dirty Wanteds - gudbond 0:0