Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Villains AS Pistons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Wooden rent richting de bal. Booth onderschept slim de pass. Booth met een sublieme pass. Woock is nu in balbezit. Woock draait met de bal, schiet en ... Talisman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Brooking is nu in balbezit. Brooking passt de bal met de wreef. Booth is nu in balbezit. Booth passt de bal in één keer door. Darcy is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Giddens passt de bal zonder na te denken. Wooden rent richting de bal. Booth is nu in balbezit. Wooden onderschept slim de pass. Wooden geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wooden passt de bal met de wreef. Giddens rent richting de bal. Giddens probeert naar een medespeler te passen. Kingsley rent richting de bal. Kingsley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kingsley is nu in balbezit. Brooking rent richting de bal. Giddens begaat een overtreding. Giddens krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wooden met een sublieme pass. Daar is Giddens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giddens passt de bal in één keer door. Kingsley rent richting de bal. Kingsley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Villains 52%, AS Pistons 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Villains - AS Pistons 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Villains 58%, AS Pistons 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Villains - AS Pistons 0:0