Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pistons Dirty Apaches
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Wood heeft problemen om de bal te vangen. Skinner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baxter. Baxter krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ambersley geeft de bal voor. Wooden bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Giddens rent richting de bal. Giddens draait met de bal, schiet en ... Frost kopt de bal weg. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ambersley verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower probeert naar een medespeler te passen. Baxter rent richting de bal. Baxter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Afrikka geeft de bal voor. Klungelig pakt Claunch de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afrikka. Afrikka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pistons 74%, Dirty Apaches 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Pistons - Dirty Apaches 0:0

49e minuut.
Doeltrap. Talisman trapt de bal weg van het doel. Ambersley kopt de bal weg. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wood geeft een lange en hoge pass. Hurst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurst raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Burgin passt de bal zonder na te denken. Eisenhower rent richting de bal. Skinner rent richting de bal. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pistons - Dirty Apaches 0:1

78e minuut.
Mace trapt de bal weg. Whittaker kopt de bal weg. Frost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giddens is nu in balbezit. Giddens schiet op doel. Mace bokst de bal weg.

89e minuut.
Moore is nu in balbezit. Giddens begaat een overtreding. Moore raakt geblesseerd tijdens het duel. Moore met een snel genomen vrije trap. Daar is Afrikka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pistons 54%, Dirty Apaches 46%.
AS Pistons - Dirty Apaches 0:1