Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pistons Dirty Wanteds
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


18e minuut.
Skinner verovert de bal door een tackle van achteren. Skinner speelt de bal door. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zwicker de bal onder controle te krijgen. Prior bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Wooden de bal. Cannon rent richting de bal. Wooden begaat een overtreding. Cannon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cannon komt bij de bal en schiet. Paal!

30e minuut.
Boss heeft problemen om de bal te vangen. Boss geeft een lange en hoge pass. Daar is Schayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannon is nu in balbezit. Cannon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brann rent richting de bal. Burgin onderschept slim de pass. Burgin met een sublieme pass. Kingsley heeft problemen om de bal te vangen. Kingsley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pistons 35%, Dirty Wanteds 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Pistons - Dirty Wanteds 0:0

55e minuut.
Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon passt de bal met de wreef. Kenton is nu in balbezit. Kenton haalt uit met een fantastische trap. Talisman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Chung is nu in balbezit. Giddens onderschept slim de pass. Giddens passt de bal met de wreef. Kingsley heeft problemen om de bal te vangen. Kingsley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Skinner kopt de bal weg. Giddens met een sublieme pass. Zwicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley verovert de bal door een tackle van achteren. Kingsley haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Talisman trapt de bal weg van het doel. Schayes heeft problemen om de bal te vangen. Giddens probeert naar een medespeler te passen. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pistons 36%, Dirty Wanteds 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Pistons - Dirty Wanteds 0:0