Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chicago Fire FC Brave Norsemen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Worthen is nu in balbezit. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Swenson is nu in balbezit. Swenson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kenton geeft een lange en hoge pass. Baker kopt de bal weg. Paltrow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Swenson rent richting de bal. Swenson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Paltrow geeft een lange en hoge pass. Fisher is nu in balbezit. Fisher passt de bal met de wreef. Swenson is nu in balbezit. Swenson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Daka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daka met een sublieme pass. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickson onderschept slim de pass. Hendrickson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hendrickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicago Fire FC - Brave Norsemen 1:0

23e minuut.
Kenton rent richting de bal. Swenson onderschept slim de pass. Swenson probeert naar een medespeler te passen. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Scott rent richting de bal. Kenton is nu in balbezit. Kenton passt de bal zonder na te denken. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Harris trapt de bal weg. Kenton kopt de bal weg. Klungelig pakt Smith de bal. Varholak rent richting de bal. Varholak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pugmire geeft een lange en hoge pass. Whitney kopt de bal weg. Baker probeert de bal aan de voet te houden. Varholak is nu in balbezit. Varholak haalt uit met een fantastische trap. Harris bokst de bal weg.

43e minuut.
Steinbrenner rent richting de bal. Wyler rent richting de bal. Wyler met een sublieme pass. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicago Fire FC 52%, Brave Norsemen 48%.
Chicago Fire FC - Brave Norsemen 1:0

52e minuut.
Pugmire probeert naar een medespeler te passen. Varholak rent richting de bal. Matteo is nu in balbezit. Varholak rent richting de bal. Varholak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicago Fire FC 29%, Brave Norsemen 71%.
Chicago Fire FC - Brave Norsemen 1:0