Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Hornets Royal Coyotes
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Hickman is nu in balbezit. Blackman onderschept slim de pass. Blackman probeert naar een medespeler te passen. Whitham is nu in balbezit. Whitham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Graves de bal. Graves geeft de bal voor. Rondo heeft problemen om de bal te vangen. Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Macy speelt de bal door. Hickman is nu in balbezit. Hickman geeft een lange en hoge pass. Hoff rent richting de bal. Hoff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Graves speelt de bal door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil probeert naar een medespeler te passen. Hoff rent richting de bal. Hoff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hickman is nu in balbezit. Vandermeer verovert de bal door een tackle van achteren. Vandermeer geeft de bal voor. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Hoff rent richting de bal. Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil rent richting de bal. Hoff rent richting de bal. Hoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Jameson trapt de bal weg. Buckingham kopt de bal weg. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Kenton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rondo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brenner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Hornets 53%, Royal Coyotes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Hornets - Royal Coyotes 0:0

52e minuut.
Montgomery geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker met de inworp. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Whitham is nu in balbezit. Whitham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Hornets - Royal Coyotes 0:1

55e minuut.
Storey passt de bal in één keer door. Blackman rent richting de bal. Winfrey maakt een afschuwelijke overtreding. Winfrey krijgt een gele kaart.

58e minuut.
O`Neil probeert naar een medespeler te passen. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Whitham rent richting de bal. Whitham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Hornets - Royal Coyotes 0:2

77e minuut.
Hickman met de inworp. O`Neil is nu in balbezit. Rondo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O`Neil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. O`Neil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Montgomery kopt de bal weg. Daar is Hickman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hickman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hickman kan niet meer verder spelen. Goldberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Hornets 31%, Royal Coyotes 69%.
Gallant Hornets - Royal Coyotes 0:2