Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Frogs Patriotic Bluebloods
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Caugherty probeert naar een medespeler te passen. Doherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith onderschept slim de pass. Kojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojak schiet op doel. Barclay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Crane is nu in balbezit. Crane geeft een hoge lob. Cila heeft problemen om de bal te vangen. Kojak rent richting de bal. Kojak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hockensmith passt de bal zonder na te denken. Kojak is nu in balbezit. Foll is nu in balbezit. Kojak verovert de bal door een tackle van achteren. Kojak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Taft is nu in balbezit. Manning speelt de bal door. Harlow geeft de bal voor. Kojak rent richting de bal. Kojak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Frogs - Patriotic Bluebloods 1:0

31e minuut.
Caugherty passt de bal zonder na te denken. Harlow is nu in balbezit. Harlow passt de bal in één keer door. Kojak is nu in balbezit. Kojak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Frogs 52%, Patriotic Bluebloods 48%.
Warlike Frogs - Patriotic Bluebloods 1:0

64e minuut.
Crane bereikt de bal nog maar net als eerste. Crane geeft de bal voor. Wilder probeert de bal met de borst te controleren. Kojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sullivan met een snelle inworp. Logan probeert de bal met de borst te controleren. Logan met een sublieme pass. Kojak is nu in balbezit. Kojak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doherty rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith passt de bal met de wreef. Kojak rent richting de bal. Kojak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Caugherty kopt de bal weg. Logan probeert de bal aan de voet te houden. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Manning rent richting de bal. Manning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doherty passt de bal in één keer door. Taft is nu in balbezit. Taft met een sublieme pass. Manning is nu in balbezit. Manning haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Frogs 48%, Patriotic Bluebloods 52%.
Warlike Frogs - Patriotic Bluebloods 1:0