Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Cows Jumping Choppers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Arena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hubbard komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Muhlenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhlenberg geeft een hoge lob. Wescott heeft problemen om de bal te vangen. McGinnis is nu in balbezit. McGinnis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Branan is nu in balbezit. Matteo rent richting de bal. Daar is Branan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branan draait met de bal, schiet en ... Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Branan is nu in balbezit. Muhlenberg speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Branan de bal onder controle te krijgen. McGinnis rent richting de bal. McGinnis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Belcher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ching probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arnaud de bal. Branan rent richting de bal. Branan schiet op doel. Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cows - Jumping Choppers 1:0

44e minuut.
Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman onderschept slim de pass. Hubbard rent richting de bal. Hubbard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northern Cows - Jumping Choppers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cows 55%, Jumping Choppers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Cows - Jumping Choppers 1:1

50e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Matteo rent richting de bal. Matteo passt de bal in één keer door. Branan is nu in balbezit. Branan schiet op doel. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Blakely met de inworp. Carlstedt heeft problemen om de bal te vangen. Carlstedt met een sublieme pass. Hubbard is nu in balbezit. Hubbard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fortune bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune passt de bal in één keer door. Ching is nu in balbezit. Matteo verovert de bal door een tackle van achteren. Matteo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Muhlenberg met een snelle inworp. Hart rent richting de bal. Fortune geeft een lange en hoge pass. Worthington bereikt de bal nog maar net als eerste. Worthington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Cows - Jumping Choppers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Cows 40%, Jumping Choppers 60%.
Northern Cows - Jumping Choppers 2:1