Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Grizzlies KC Burn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Blanding geeft de bal voor. Pope is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Travis. Travis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
O’Donnell is nu in balbezit. O’Donnell passt de bal met de wreef. Quevedo geeft de bal voor. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May schiet op doel. Cancela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Nagy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovalenko. Nagy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vincent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Curry is nu in balbezit. Curry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. Millard verovert de bal door een tackle van achteren. Millard met een sublieme pass. Curry is nu in balbezit. Curry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Travis is nu in balbezit. Travis geeft een lange en hoge pass. Rhode rent richting de bal. Curry onderschept slim de pass. Curry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grizzlies 36%, KC Burn 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Grizzlies - KC Burn 0:0

48e minuut.
Millard verovert de bal door een tackle van achteren. Millard speelt de bal door. Curry bereikt de bal nog maar net als eerste. Coburn is nu in balbezit. Coburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Millard rent richting de bal. Millard speelt de bal door. Coburn heeft problemen om de bal te vangen. Curry is nu in balbezit. Curry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grizzlies - KC Burn 1:0

54e minuut.
Curry passt de bal met de wreef. Pope bereikt de bal nog maar net als eerste. Pope geeft de bal voor. Nagy rent richting de bal. Nagy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rhode geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nagy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Coburn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grizzlies - KC Burn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grizzlies 35%, KC Burn 65%.
SC Grizzlies - KC Burn 2:0