Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Frogs Gallant Hornets
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Harlow met de inworp. Daar is Logan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logan speelt de bal door. Daar is Hockensmith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hockensmith schiet op doel. Kenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Frogs - Gallant Hornets 1:0

18e minuut.
Daar is Wilder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Wilder met een snelle inworp. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wilder is nu in balbezit. Wilder passt de bal in één keer door. O`Neil probeert naar een medespeler te passen. Hoff rent richting de bal. Hoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Isaacs geeft een hoge lob. Prior is nu in balbezit. Prior geeft een hoge lob. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brenner met de inworp. Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dean trapt de bal weg van het doel. Isaacs is nu in balbezit. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Foss kopt de bal weg. Kenton bokst de bal weg.

38e minuut.
Cleveland geeft een lange en hoge pass. Isaacs probeert de bal aan de voet te houden. Logan is nu in balbezit. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Frogs 53%, Gallant Hornets 47%.
Warlike Frogs - Gallant Hornets 1:0

54e minuut.
Graves geeft een hoge lob. Dean probeert de bal aan de voet te houden. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Dean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sullivan geeft een hoge lob. Inworp. Graves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cleveland rent richting de bal. Cleveland speelt de bal door. Isaacs probeert naar een medespeler te passen. Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Harlow geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brenner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Frogs 57%, Gallant Hornets 43%.
Warlike Frogs - Gallant Hornets 1:0